news picture

KarryKrimp 1

Машина за запресоване KarryKrimp 1 и ръчна хидравлична помпа.

Прочети ощеnews picture

KarryKrimp 2

Машина за запресоване KarryKrimp 2  с ръчна или пневмо-хидравлична помпа. При закупуване на ...

Прочети още
ЗА ВРЪЗКА С НАС

София 1784,
бул. „Андрей Ляпчев“ 51
e-mail: office@fluidexx.bg

02/ 97 67 200;

Новини

02.09.2014

„Флуидекс" АД участва в международното селскостопанско изложение БАТА АГРО 2014

Международното селскостопанско изложение БАТА АГРО 2014 се проведе от 26 до 29 август 2014 г. в гр. Стара Загора. Участниците в него бяха над 200 и се разположиха на 32 000 кв. м изложбена площ на летище Стара Загора. Петото издание на изложението получи висока оценка от земеделските стопани.

„Флуидекс” АД тази година участва с инструменти за диагностика и различна техника на своя дългогодишен партньор Parker Hannifin. Пред посетителите на щанда бяха демонстрирани уред за проверка на масло OilCheck, дигитален манометър Service Junior, мобилна измервателна апаратура за налягане и дебит на хидравлични масла Serviceman Plus, както и подвижна филтрираща количка серия 10MFP.

FluidexxДруг акцент в представянето на „Флуидекс” АД на БАТА АГРО 2014 бяха машините за запресоване, маркиране и рязане на хидравлични маркучи Uniflex.

Специално за изложението в Стара Загора бяха представени осем атрактивни промоции на диагностична апаратура, филтриращи агрегати и машини за изработка на хидравлични маркучи.

Вижте АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ.

На снимките може да разгледате част от изложените машини на БАТА АГРО 2014.

 

 

 

 

Направи запитване